TW Audio PA SYS ONE

Categories: ,
Availablity

Available on backorder

PA-SYS-ONE

Cu două Topuri T24N și patru Subwoofere B30 , PA-SYS-ONE este recunoscut și binevenit oriunde este folosit – și toate acestea cu necesitatea unui singur SYSRACK-L (Lab.gruppen) sau SYSRACK-X (Powersoft). Designul compact și modular al sistemului înseamnă că o platformă completă poate fi transportată cu ușurință în spatele unei autoutilitare, descărcată și configurată de o singură persoană. Este doar unul dintre numeroasele motive pentru care PA-SYS-ONE a devenit alegerea de încredere a Band-urilor sau formatiilor, a unor săli de dimensiuni mici până la medii, teatre, case de cult și chiar evenimente în aer liber.

Și dacă aveți nevoie de mai multă putere, adăugați pur și simplu un alt PA-SYS-ONE – modularitatea sistemului vă permite să construiți soluția de PA de care aveți nevoie, fără a compromite calitatea. În mod alternativ, extindeți sistemul în gama infra-bas cu includerea subwooferelor BSX și amplificatoare suplimentare.

Din toate aceste motive și multe altele, PA-SYS-ONE este un clasic TW AUDiO.

Recenzii de presă ale revistei germane Production Partner ( citiți articolul complet aici ):

” Cu un subwoofer, sistemul a fost într-adevăr ameliorat, producând un sunet de înaltă performanță cu dinamica unei performanțe live. În acest moment, a fost pură plăcere să folosiți sistemul și chiar și scepticii nu au putut găsi nicio critică. ”

” … și orice persoană prezentă și-ar putea imagina aplicațiile pentru care  sistemele sunt cele mai potrivite: concerte de club, acte DJ, evenimente în casete, amplificare de vorbire pe distanțe lungi, instalații de toate dimensiunile … ”

„ Deosebit de frapant a fost sunetul sistemului, care a rămas plăcut chiar și la niveluri foarte ridicate și echilibrul tonal. ”

Rezumat: „ … construcția difuzoarelor la cea mai înaltă perfecțiune la toate nivelurile. ”

SKU: PASYSONE
Tags: , , ,
Share this product

Description

PA-SYS-ONE este soluția noastră dovedită și de încredere a plug-in-play-ului oferind o reproducere audio de înaltă calitate într-un format simplu, absolut de încredere.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TW Audio PA SYS ONE”